KWISPELKRACHTIG

Hallo, leuk om kennis met je te maken!

Mijn naam is Annemieke Kruithof en samen met Pippi mag ik ook onderdeel uitmaken van dit prachtige team van Kwispelkrachtige kanjers. Thuis als kind mijn leven mogen delen met 2 honden en toen mijn eerste hond, Border Terriër Skay, in mijn leven kwam ben ik mij verder gaan verdiepen in het prachtige wezen dat Hond heet. Bij DogVision volgde ik de opleiding tot Gedragstherapeute, werd ik gediplomeerd Kynologisch Instructeur en gaf les op hondenscholen, volgde allerlei cursussen op hondengebied en leerde vooral veel van mijn eigen roedeltje dat inmiddels uitgebreid was met Shiva, een kruising uit het asiel. De komst van Pippi, onze Tibetaanse Terrier viel samen met de opname van mijn vader in een verpleegtehuis vanwege zijn dementie en daar zag ik met eigen ogen wat een hond kan doen wat een mens niet altijd lukt; Contact maken in een hele zuivere vorm -zonder voorbehoud en zonder oordelen. En dat heeft mij geraakt en wel zodanig dat ik het besluit kon nemen om een adviseursfunctie in het bedrijfsleven op het gebied van opleiden en ontwikkelen van mensen achter me te laten. Om mijn hart te volgen en samen met Pippi een nieuwe weg in te slaan, daar hebben we nog geen dag spijt van gehad! We volgden de opleiding Dog Assisted Interventions en andere aanvullende trainingen zoals de Rots en Watertraining en zijn nu dus 1 van de teams binnen Kwispelkrachtig. Naast het werk binnen Kwispelkrachtig ben ik ook werkzaam als trainer/coach bij de Stichting Dutch Assistance Dogs en ondersteun ik hun bestuur. Iedere dag weer mogen leren van honden en van de mensen waar je mee mag samen werken is een prachtige baan!
KWISPELKRACHTIG
Mijn naam is Annemieke Kruithof en samen met Pippi mag ik ook onderdeel uitmaken van dit prachtige team van Kwispelkrachtige kanjers.
Thuis als kind mijn leven mogen delen met 2 honden en toen mijn eerste hond, Border Terriër Skay, in mijn leven kwam ben ik mij verder gaan verdiepen in het prachtige wezen dat Hond heet. Bij DogVision volgde ik de opleiding tot Gedragstherapeute, werd ik gediplomeerd Kynologisch Instructeur en gaf les op hondenscholen, volgde allerlei cursussen op hondengebied en leerde vooral veel van mijn
De komst van Pippi, onze Tibetaanse Terrier viel samen met de opname van mijn vader in een verpleegtehuis vanwege zijn dementie en daar zag ik met eigen ogen wat een hond kan doen wat een mens niet altijd lukt; Contact maken in een hele zuivere vorm -zonder voorbehoud en zonder oordelen. En dat heeft mij geraakt en wel zodanig dat ik het besluit kon nemen om een adviseursfunctie in het bedrijfsleven op het gebied van opleiden en ontwikkelen van mensen achter me te laten. Om mijn hart te volgen en samen met Pippi een nieuwe weg in te slaan, daar hebben we nog geen dag spijt van gehad! We volgden de opleiding Dog Assisted Interventions en andere aanvullende trainingen zoals de Rots en Watertraining en zijn nu dus 1 van de teams binnen Kwispelkrachtig. Naast het werk binnen Kwispelkrachtig ben ik ook werkzaam als trainer/coach bij de Stichting Dutch Assistance Dogs en ondersteun ik hun bestuur.
Iedere dag weer mogen leren van honden en van de mensen waar je mee mag samen werken is een prachtige baan!
eigen roedeltje dat inmiddels uitgebreid was met Shiva, een kruising uit het asiel.